Japanskt universitetsbesök på Elastic Mobile

EM-ideon-jpn.jpg

Den 1 mars hade vi besök av en grupp professorer från Yamanashi University, Japan. De är på studiebesök i Sverige för att studera lokalt samarbete mellan universitet och näringsliv. Maja och Harry gjorde en mycket uppskattad Elastic Mobile-presentation på japanska.  Våra besökare var speciellt intresserade av att höra hur vi har vuxit under åren sedan vår start på Ideon Innovation 2011.

Årets julklappspengar ger vi till Barncancerfonden

Traditionsenligt skänker Elastic Mobile julklappspengarna till välgörande ändåmål och i år har vi valt att stödja Barncancerfonden. 

Vi är övertygade om att vår julklappsstrategi är vettigt både för våra kunder och samarbetspartners, för att inte tala om Tomten som slipper ett logistikproblem....han lär ha tillräckligt att göra ändå!

Det första fröet till det som idag är Barncancerfonden såddes 1979 då oroliga föräldrar och vårdpersonal gick samman för att stoppa en planerad nedläggning av Sveriges då enda barncanceravdelning. Idag, snart 40 år senare, är Barncancerfonden den största finansiären av barncancerforskning i Sverige och idag överlever drygt 80 procent av de barn som drabbas.

Elastic Mobile på AWS Re:invent 2017

Amazon Web Services anordnar sin gigantiska årskonferens Re:invent mellan 27 nov - 1 dec i Las Vegas. Den beräknas samla 35000 deltagare i år och en rad nyheter förväntas att lanseras under veckan. 

 

Elastic Mobile är på plats i vimlet för att skapa nya kontakter och uppdatera befintliga. Är Du också där kontakta oss gärna så tar vi ett möte under konferensen. 

Alla sessioner kan streamas och mer info om eventet hittar ni här: https://reinvent.awsevents.com/

Elastic Mobile-artikel i Movex/M3 tidning

I senaste numret av Movex/M3 Användarförenings tidskrift finns en presentation av Elastic Mobile under rubriken: "Kunskap om IT-molnens möjligheter". Flera av de  migreringsprojekt vi är aktiva i för närvarande har en anknytning till Infor M3 och en etablering av Infor M3 Cloudsuite i Amazon molnmiljö.

Tidningen kan laddas ner i PDF-format via http://www.movex.org/filarkiv//pdf/WTM_3_17_low.pdf