Vill Du vara med och bygga ett större Elastic Mobile?

Vi är inne i en expansiv fas och har mycket att göra. Vi måste bli fler för att fortsätta vår utveckling, hantera nya kunder och fortfarande hålla en mycket hög kvalitet i det vi levererar.

 

Vi söker följande personer:

Projektledare

Vi ökar vår kundbas och behöver medarbetare som kan hjälpa oss driva leveransprojekt samt interna förändringsprojekt. Vi tror du har förmåga att få en teknisk förståelse och intresse för våra lösningar inom IT-moln och kan assistera oss skapa och driva projekt mot definierade mål. Du är i början av din karriär och vill vara med att skapa tillväxt i Elastic Mobile. Vi inför ett nytt strukturerat arbetssätt för att skapa tillväxt och rollen som projektledare är central i den planen.

Nyckelord t ex: Leveransprojekt, affärsintresse, tekniskt intresse, telefonkontakter, högt driv och uthållighet, struktur, ordning&reda, dokumentation, proaktivitet

Molningenjör - AWS Solution Architect

Du kommer att arbeta med spetskompetens inom ett område som det hetaste inom IT. Vi hjälper företag med frågor runt molnstrategi samt design, implementation och drift av molnbaserade IT-lösningar. Du kommer att ingå i ett team som ligger i kompetensmässigt i frontlinjen och du kommer fortlöpande utbilda och certifiera dig inom bl a AWS tjänsteutbud.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är implementation och drift av molnbaserade lösningar. I samband med detta arbete kommer du att vara i tät dialog med våra kunder. Administration och förvaltning av de allt mer komplexa molnlösningarna kräver personer som klarar av att hålla koll på molnarkitektur, design, teknik- och affärsmässiga övervägande och i driftsläge se till att lösningen är tillgänglig med rätt prestanda.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet
  • Gedigna kunskaper inom datakommunikation, datasäkerhet, TCP/IP, scriptprogrammering, Linux samt Windows Server
  • Högskoleutbildning med relevant inriktning
  • Har gärna erfarenhet av AWS (Amazon Web Services) och systemutveckling

Som person är du serviceinriktad och du gillar att kommunicera med kunder. Du drivs av att hjälpa organisation att förbättra och effektivisera sina IT-miljöer och du trivs bra i en entreprenöriell och dynamisk miljö.

Nyckelord t ex: Kommunikation och säkerhet på "nördnivå", Serverless computing, Infrastructure-as-code, TCP-IP, tcpdump, bash, ssh, iptables, certifikatshantering, key pair, IPsec, port 3306, crontab, Apache, SYN, AMI, REST...

Generellt

Samtliga är heltidsanställning med placering på Ideon, Lund. Vi tror du är mellan 25 till 35 år, med en högskolebakgrund. Med rätt personlighet och rätt kompetens kommer du att arbeta kundorienterat och entreprenörsdrivet. Du ska ha körkort samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Hög social kompetens och ett stort mått av driv och entreprenörsanda är viktiga personliga egenskaper. Du har Elastiskt och mobilt sinne, älskar ny teknik och att skapa kundnytta. Samtliga av våra medarbetare är certifierade hos molnleverantören Amazon Web Services.

Vi vill ha ett kortfattat brev där du berättar varför du är rätt person för jobbet samt CV. Referenser är viktiga för oss. Har du några frågor, tveka inte att maila oss.

Vi har inget tidsgräns för ansökningar utan kommer att hantera dessa löpande. När vi hittar rätt person kommer vi att anställa.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Skicka in din ansökan med CV till per.sevrell @ elasticmobile,se eller använd formuläret nedan.

Namn *
Namn