Vill du jobba med det hetaste inom IT just nu?

Vi är inne i en expansiv fas och har mycket att göra. Vi måste bli fler för att fortsätta vår utveckling, hantera nya kunder och fortfarande hålla en mycket hög kvalitet i det vi levererar.

 

Vi söker följande personer:

Molningenjör - AWS Solution Architect

Hos oss kommer du bygga en sputspetskompetens inom ett område som är det hetaste inom IT just nu - Publika molntjänster. Vi hjälper våra kunder med frågor runt molnstrategi samt design, implementation och drift i det publika molnet. Vårt fokus på Amazon Web Services (AWS) som är marknadsledande och växter starkt. Du kommer att ingå i ett team som ligger i kompetensmässigt i frontlinjen och du kommer fortlöpande utbilda och certifiera dig inom bl a AWS tjänsteutbud. Hos oss satsar vi 10% av vår tid på utbildning inom molntjänster.

Hos arbetar du med ny teknik och har samtidigt nära kontakt med våra kunder som framförallt är medelstora företag med sin bas i Skandinavien.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet

  • Gedigna kunskaper inom datakommunikation, datasäkerhet, TCP/IP, scriptprogrammering, Linux samt Windows Server

  • Högskoleutbildning med relevant inriktning

  • Har gärna någon erfarenhet av AWS (Amazon Web Services) och systemutveckling

Som person är du serviceinriktad och du gillar att kommunicera med kunder. Du drivs av att hjälpa organisation att förbättra och effektivisera sina IT-miljöer och du trivs bra i en dynamisk miljö.

Nyckelord t ex: Kommunikation och säkerhet på "nördnivå", Serverless computing, Infrastructure-as-code, TCP-IP, tcpdump, bash, ssh, iptables, certifikatshantering, key pair, IPsec, port 3306, crontab, Apache, SYN, AMI, REST...

Projektledare

Vår kundbas ökar och vi behöver medarbetare som kan hjälpa oss driva leveransprojekt samt våra interna förändringsprojekt. Du har en teknisk bakgrund och intresse för våra lösningar inom publika moln och driver projekt mot definierade mål. Du kommer att bli certifierad i Amazon Web Services tjänster vilket är en väldigt bra plattform att använda i ditt arbete med molnprojekt. Du är troligen i början av din karriär och vill utveckla både dig själv och Elastic Mobile.

Nyckelord t ex: Leveransprojekt, affärsintresse, tekniskt intresse, telefonkontakter, högt driv och uthållighet, struktur, ordning&reda, dokumentation, proaktivitet

Generellt för alla våra jobb

Samtliga är heltidsanställning med placering på Ideon Gateway, Lund, eller vid vårt nyöppnade kontor i Karlstad. Vi tror du är mellan 25 till 35 år, med en högskolebakgrund. Med rätt personlighet och rätt kompetens kommer du att arbeta kundorienterat och entreprenörsdrivet. Du ska ha körkort samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Hög social kompetens och ett stort mått av driv och entreprenörsanda är viktiga personliga egenskaper. Du har Elastiskt och mobilt sinne, älskar ny teknik och att skapa kundnytta. Samtliga av våra medarbetare är certifierade hos molnleverantören Amazon Web Services.

Vi vill ha ett kortfattat brev där du berättar varför du är rätt person för jobbet samt CV. Referenser är viktiga för oss. Har du några frågor, tveka inte att maila oss.

Vi har inget tidsgräns för ansökningar utan kommer att hantera dessa löpande. När vi hittar rätt person kommer vi att anställa.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Skicka in din ansökan med CV till per.sevrell @ elasticmobile,se eller använd formuläret nedan.

Namn *
Namn