Vill du jobba med det hetaste inom IT?

Vi är inne i en expansiv fas och stärker vårt team för att fortsätta vår utveckling, hantera nya kunder men fortfarande hålla en mycket hög kvalitet i det vi levererar.

 

Vi söker följande personer:

Molningenjör - AWS Solution Architect

Hos oss kommer du bygga en spjutspetskompetens i ett område som är det hetaste inom IT just nu - Publika molntjänster. Vi hjälper våra kunder med frågor runt molnstrategi samt design, implementation och drift i det publika molnet. Vårt fokus på Amazon Web Services (AWS) som är marknadsledande och växter starkt. Du kommer att ingå i ett team som ligger kompetensmässigt i frontlinjen och du kommer fortlöpande utbilda och certifiera dig inom AWS tjänsteutbud. Hos oss satsar vi 10% av vår tid på utbildning inom molntjänster.

Du kommer att få arbeta med ny teknik och har nära kontakt med våra kunder som framförallt är medelstora företag med sin bas i Skandinavien.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

 • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet

 • Gedigna kunskaper inom datakommunikation, datasäkerhet, TCP/IP, scriptprogrammering, Linux samt Windows Server

 • Högskoleutbildning med relevant inriktning

 • Har gärna någon erfarenhet av AWS (Amazon Web Services) och systemutveckling

Som person är du serviceinriktad och du gillar att kommunicera med kunder. Du drivs av att hjälpa organisation att förbättra och effektivisera sina IT-miljöer och du trivs bra i en dynamisk miljö.

Nyckelord t ex: Kommunikation och IT-säkerhet, Serverless computing, Infrastructure-as-code, TCP-IP, tcpdump, bash, ssh, iptables, certifikatshantering, key pair, IPsec, port 3306, crontab, Apache, SYN, AMI, REST...

AWS-koordinator

Elastic Mobile är Advanced Consulting Partner och Solution Provider för Amazon Web Services (AWS) och vill nu stärka vår organisation med en dedicerad AWS-koordinator. AWS är marknadsledande inom publika molntjänster, nyligen etablerad med driftcentra i Sverige och befinner sig i hög tillväxt.

Du kommer få arbeta med det hetaste inom IT-branschen i nuläget, publika molntjänster, och bygger kompetens runt både teknik, ekonomi och projektledning kopplat till IT-moln. Du får utvecklas i ett entreprenörsdrivet företag med hög tillväxt.

Konkreta arbetsuppgifter i din roll blir:

 • Koordinering av säljprojekt och säljsamarbeten med AWS tillsammans med vår sälj/marknadsavdelning

 • Koordinering av marknadsprojekt i samarbete med AWS tillsammans med vår sälj/marknadsavdelning

 • Koordinera certifieringsnivåer och AWS utbildningsplanering för våra tekniska specialistteam

 • Koordinera dialog med AWS partneravdelning runt partneravtal

 • Assistera löpande runt kapacitets- och kostnadsoptimering av Elastic Mobiles AWS-miljöer

 • Underhålla websidor och andra kanaler för social media (relaterat till AWS-erbjudandet)

 • Hålla i företagspresentationer och AWS workshops (på en övergripande teknisk nivå)

 • ”Business controlling” och “business coordination” runt Elastic Mobiles AWS-erbjudande

 • Agera projektledare i AWS-orienterade leveransprojekt

Själv kommer du certifiera dig som AWS Solution Architect och fortlöpande hålla dig utbildad runt nyheter och ”best practice” inom AWS och publika molntjänster.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

 • 3+ års relevant arbetslivserfarenhet

 • Högskoleutbildning med teknisk inriktning

 • Intresse för och troligen erfarenhet av publika molntjänster, dess affärsnytta och ekonomi

 • Erfarenhet av projektledning

Projektledare

Vår kundbas ökar och vi behöver medarbetare som kan hjälpa oss driva leveransprojekt samt våra interna förändringsprojekt. Du har en teknisk bakgrund och intresse för våra lösningar inom publika moln och driver projekt mot definierade mål. Du kommer att bli certifierad i Amazon Web Services tjänster vilket är en bra plattform att använda i ditt arbete med molnprojekt. Du är troligen i början av din karriär och är sugen på utmaningar och utveckling.

Nyckelord t ex: Leveransprojekt, affärsintresse, tekniskt intresse, telefonkontakter, högt driv och uthållighet, struktur, ordning&reda, dokumentation, proaktivitet

Generellt för alla våra jobb

Samtliga är heltidsanställning med placering på Ideon Gateway, Lund, eller vid kontor i Karlstad. Vi tror du är mellan 25 till 40 år, med en högskolebakgrund. Med rätt personlighet och rätt kompetens kommer du att arbeta kundorienterat och entreprenörsdrivet. Du ska ha körkort samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Hög social kompetens och ett stort mått av driv och entreprenörsanda är viktiga personliga egenskaper. Du har Elastiskt sinne, älskar ny teknik och att skapa kundnytta. Samtliga av våra medarbetare är certifierade hos molnleverantören Amazon Web Services.

Vi vill ha ett kortfattat brev där du berättar varför du är rätt person för jobbet samt CV. Referenser är viktiga för oss. Har du några frågor, tveka inte att maila oss.

Vi har inget tidsgräns för ansökningar utan kommer att hantera dessa löpande. När vi hittar rätt person kommer vi att anställa.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Skicka in din ansökan med CV till per.sevrell @ elasticmobile,se eller använd formuläret nedan.

Namn *
Namn